Op 2 fabruari 2021 heeft het kabinet de nieuwe maatregelen aangekondigd. Voor ons zat er goed nieuws bij want we mogen jullie weer, dan wel beperkt, verwelkomen bij onze winkel. Hier zijn wij dankbaar voor, want het was wel erg stil in de straat.


De beperking zit hem in het feit dat u helaas nog niet onze winkel mag betreden maar wel uw bestellingen af mag halen! Hiervoor zullen wij in de komende dagen onze winkel gaan inrichten en een afhaal balie maken bij onze deur.


Vanaf woensdag 10 februari zullen wij onze deuren voor afhalen openen tijdens de reguliere openingstijden.


Hoe werkt het:


1.            U plaatst online, via email of telefonisch een bestelling


                Online doet u dit via www.dtswebshop.nl


                Een email kunt u sturen naar info@domburgtrainsupport.nl


                Via telefoon zijn wij bereikbaar op 0341-745092


2.            U krijgt van ons een bevestiging zodra u uw bestelling kunt afhalen.


3.            U wacht minimaal 4 uur voordat u naar onze winkel komt.


4.            U meldt zich bij onze pick-up point bij de deur


5.            Wij overhandigen u daar de bestelling


Tijdelijk beschikbaar: Betalen bij afhalen


Speciaal tijdens deze nieuwe maatregelen stellen wij een functie van onze webshop voor u beschikbaar. Wij stellen u in staat een bestelling te plaatsen in onze webshop en deze ter plaatse contant of per pin te betalen.


Let wel, er zit een risico aan! Ondanks dat ons ecom systeem hierop is ingericht, wordt onze voorraad pas bijgewerkt nadat een order is betaald. Om te voorkomen dat uw order niet meer voorradig is, en u zeker wilt zijn dat u niet voor niets naar ons toe komt om af te halen, adviseren wij u om uw order heel gemakkelijk via de webshop gelijk te betalen door middel van iDeal, Bankcontant, Mastercard, PayPal of Afterpay.


U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden als u vragen heeft over uw bestelling, door contact met ons op te nemen via de telefoon, email en whatsapp messenger.